Взаємодія слідчого з експертом при проведенні судових експертиз - Лапта, С. П.; Lapta, S. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5401-5086 (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 39 - 44, 2003)
Досліджується взаємодія слідчого з експертом для підвищення ефективності вирішення завдань попереднього слідства шляхом організації належної взаємодії слідчого зі співробітниками експертних підрозділів, і, зокрема, підвищення ефективності використання слідчим експертного висновку при розслідуванні злочинів. Исследуется взаимодействие следователя с экспертом для повышения эффективности решения задач предварительного следствия путем организации надлежащего взаимодействия следователя с сотрудниками экспертных подразделений и, в частности, повышение эффективности использования следователем экспертного заключения при расследовании преступлений. The interaction of the investigator with the expert is investigated to increase the efficiency of solving the tasks of the preliminary investigation by organizing proper interaction of the investigator with the staff of expert units, and, in particular, increase the efficiency of the investigator's use of expert opinion in criminal investigations.
Лапта, С. П. Взаємодія слідчого з експертом при проведенні судових експертиз / С. П. Лапта // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 39 - 44
Keywords: судові експертизи; судебные экспертизы; слідчий; следователь; експерт; эксперт; призначення експертизи; назначения экспертизы; кримінальна справа; уголовное дело