Деякі аспекти взаємодії органів прокуратури з Верховною Радою України - Орищенко, І. В.; Oryshchenko, I. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 293-300, 2012)
Проаналізовано взаємодію прокуратури України із Верховною Радою України. Визначено конкретні суб’єкти та форми взаємодії, а також запропоновано шляхи оптимізації законопроектної роботи прокуратури України.

Cooperating of office of public prosecutor of Ukraine with Verkhovna Rada of Ukraine is analysed. Concrete subjects and forms of cooperation are certain, and also the ways of optimization of law-project work of office of public prosecutor of Ukraine are offered.

Проанализировано взаимодействие прокуратуры Украины с Верховной Радой Украины. Определены конкретные субъекты и формы взаимодействия, а также предложены пути оптимизации законопроектной работы прокуратуры Украины.
Some aspects of the interaction of prosecuting authorities with the Verkhovna Rada of Ukraine
Некоторые аспекты взаимодействия органов прокуратуры с Верховной Радой Украины
Орищенко, І. В. Деякі аспекти взаємодії органів прокуратури з Верховною Радою України / І. В. Орищенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 293-300.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи прокуратури; органы прокуратуры; prosecutor’s office agencies; Верховна Рада України; Верховная Рада Украины; Verkhovna Rada of Ukraine; взаємодія; взаимодействие; cooperation; прокуратура