Віртуальне право як новий напрямок юридичних досліджень - Клімушин, П. С.; Найда, В. О. (Застосування інформаційних технологій у діяльності НПУ: матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 21 грудня 2018 р. / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. Харків. ХНУВС, 2018. С. 92–94., 2018)
Віртуальне право - новий напрямок юридичних досліджень, предметом якого є правові проблеми, що виникають з приводу віртуальних світів. Останні ж являють собою принципово новий соціально-комунікативний феномен, матеріальну основу якого складають сучасні інформаційні технології.
Найда В. О., Клімушин П. С. Віртуальне право як новий напрямок юридичних досліджень. Застосування інформаційних технологій у діяльності НПУ: матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 21 грудня 2018 р. / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. Харків. ХНУВС, 2018. С. 92–94.
Keywords: віртуальне право; інтернет-право; право інтелектуальної власності