Поняття техніко-криміналістичного забезпечення кримінального провадження - Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2241-6384 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 79-81., 2019)
Досліджено та визначено поняття техніко-криміналістичного забезпечення кримінального провадження. Автор вважає, що під цім терміном варто розуміти систему законодавчорегламентованих та науково-обґрунтованих технічних, методологічних, організаційних та інформаційних можливостей спеціально уповноважених на те суб’єктів розкриття та розслідування злочинів, що реалізуються з метою виявлення, фіксації, вилучення та дослідження криміналістично-значущої слідової інформації про злочин.

The concept of technical and forensic support of criminal proceedings has been studied and defined. The author believes that this term should be understood as a system of legislatively regulated and scientifically based technical, methodological, organizational and information capabilities of specially authorized entities for the detection and investigation of crimes, which are implemented for the purpose of detecting, recording, extracting and researching forensically significant traces information about the crime.

Исследовано и определено понятие технико-криминалистического обеспечения уголовного производства. Автор считает, что под этим термином следует понимать систему законодательно-регламентированных и научно-обоснованных технических, методологических, организационных и информационных возможностей специально уполномоченных на то субъектов раскрытия и расследования преступлений, реализуемых с целью выявления, фиксации, изъятия и исследования криминалистически-значимой следовой информации о преступлении.
Кікінчук, В. В. Поняття техніко-криміналістичного забезпечення кримінального провадження / Василь Васильович Кікінчук // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 79-81.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; техніко-криміналістичне забезпечення кримінального провадження; technical and forensic support criminal proceedings; технико-криминалистическое обеспечение уголовного производства