The peculiarities of the mechanism of committing election crimes - Matiushkova, T. P.; Матюшкова, Т. П.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7973-4581 (Тридцять дев'яті економіко-правові дискусії: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Львів, 26 липня 2019 р.). – Львів: ГО «Наукова спільноста», 2019. – 96 с. – C. 41-43, 2019)
У тезах доповіді відображено особливості механізму вчинення виборчих злочинів. Вказано типи несанкціонованого втручання в базу даних Державного реєстру виборців. Підкреслено вплив нових технологій голосування на збільшення кількості виборчих злочинів. The peculiarities of the mechanism of committing election crimes are reflected in the theses. The types of unauthorized interference into the database of the State Register of Voters have been pointed. The impact of new voting technologies in increasing number of crimes against the elective franchise has been stressed.
Особливості механізму вчинення виборчих злочинів
Matiushkova T.P. The peculiarities of the mechanism of committing election crimes // Тридцять дев'яті економіко-правові дискусії: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Львів, 26 липня 2019 р.). – Львів: ГО «Наукова спільноста», 2019. – 96 с. – C. 41-43.
Keywords: election crimes; mechanism of their committing