Щодо доцільності створення єдиного реєстру педофілів (осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої дитини) в Україні - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2886-695X; ResearcherID: J-7221-2016 (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (Харків, 21 черв. 2019 р.), 2019)
Аргументовано доцільність створення єдиного реєстру педофілів (осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої дитини) в Україні
Безпалова О.І. Щодо доцільності створення єдиного реєстру педофілів (осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої дитини) в Україні»: Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (Харків, 21 черв. 2019 р.). Харків: НДІ ППСН, 2019. С. 74-76.
Keywords: реєстр злочинців; педофіли; статєва свобода; малолітня дитина; недоторканість; реестр преступников; педофилы; малолетний ребенок; register of criminals; pedophiles; state freedom