Світові моделі адміністративної процедури - Маркова, О. О.; Markova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9970-0944 (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 1. – С. 105-111, 2021)
Здійснено аналіз світових моделей адміністративної процедури, які функціонують у різних країнах: квазісудової – модель першого покоління, квазізаконодавчої – другого покоління та колаборативної – третього покоління.

The analysis of world models of administrative procedure, which operate in different countries: quasi - judicial - the model of the first generation, quasi - legislative - the second generation and collaborative - the third generation.

Осуществлен анализ мировых моделей административной процедуры, функционирующих в разных странах: квазисудебной – модель первого поколения, квазизаконодательной – второго поколения и коллаборативной – третьего поколения.
Global models of administrative procedure
Маркова, О. О. Світові моделі адміністративної процедури / Маркова О. О. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 1. – С. 105-111. - DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2021.1.17.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; адміністративні процедури; административные процедуры; administrative procedures; модель; model; моделі адміністративної процедури; модели административной процедуры; models of administrative procedure; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists