Правове регулювання учбово-освітньої діяльності юридичних факультетів в університетах українських губерній Росії в другій половині ХІХ ст. - Войно-Даньчишина, О. Л.; Voino -Danchyshyna, O. L. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 182 -189, 2006)
Проводиься аналіз правового регулювання навчально-освітнього процесу в Харківському, Київському і Новоросійському університетах у другій половині ХІХ ст. Проводиься анализ правового регулирования учебно-образовательного процесса в Харьковском, Киевском и Новороссийском университетах во второй половине XIX в. An analysis of the legal regulation of the educational process in Kharkov, Kiev and Novorossiysk universities in the second half of the nineteenth century.
Войно-Даньчишина О. Л. Правове регулювання учбово-освітньої діяльності юридичних факультетів в університетах українських губерній Росії в другій половині ХІХ ст. / О. Л. Войно-Даньчишина // Вісник Харківського національного університуту внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 182 - 189
Keywords: освіта; образование; вища юридична освіта; высшее юридическое образование; правове регулювання; правовое регулирование; юридичний факультет; юридический факультет; університети в Росії ХІХ ст.; университеты России ХІХ ст.