Діалог поліції та громади як соціальна технологія впровадження принципів community policing у місцевій громаді : метод. рек. - Копіна, О. П.; Kopina, O. P.; Мірошник, О. С.; Miroshnyk, O. S.; Сердюк, О. О.; Serdiuk, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5733-6432; ResearcherID: I-5924-2016; Scopus Author ID: 56857350300 (Харків, 2018. – 124 с., 2018)
Методичні рекомендації присвячено проблемі використання соціальної технології діалогу у процесі взаємодії поліції та громади з метою впровадження принципів community policing на прикладі проекту «Діалог між поліцією та громадою», реалізованого Фондом Місцевої Демократії та Лабораторією мирних рішень в об’єднаній територіальній громаді Нової Водолаги Харківської області.

The methodical recommendations are devoted to the problem of using social technology of dialogue in the process of interaction between the police and the citizen in order to implement the principles of community policing on the example of the project "Dialogue between the police and the community" implemented by the Local Democracy Foundation and the Peacebuilding Laboratory in the united territorial community of the New Vodolaga of the Kharkiv region.

Методические рекомендации посвящены проблеме использования социальной технологии диалога в процессе взаимодействия полиции и общественности с целью внедрения принципов community policing на примере проекта «Диалог между полицией и обществом», реализуемого Фондом Местной Демократии и Лабораторией мирных решений в объединенной территориальной общине Новой Водолаге Харьковской области.
Методичні рекомендації
Копіна, О. П. Діалог поліції та громади як соціальна технологія впровадження принципів community policing у місцевій громаді : метод. рек. / О. П. Копіна, О. С. Мірошник, О. О. Сердюк ; Фонд Місц. Демократії ; Лаб. мир. рішень ; Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : [ХНУВС], 2018. – 124 с.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; методичні рекомендації; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; методические рекомендации; взаємодія поліції з громадою; поліція; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; полиция; police; громада; community policing; Харківська область; Харьковская область; Kharkiv region; проект «Діалог між поліцією та громадою»; соціальний діалог; Нова Водолага; interaction; citizens; dialogue; project "Dialogue between the police and the community"; New Vodolaga; взаимодействие полиции с общественностью; общественность; социальный диалог; проект «Диалог между полицией и обществом»; Новая Водолага; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины