Актуальні проблеми сурогатного материнства в законодавстві України - Таланов, Ю. Ю.; Talanov, Yu. Yu. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 360-368, 2012)
Досліджено проблеми, що виникають в теорії та на практиці при реалізації програми сурогатного материнства, з метою з’ясування поняття, сутності та значення сурогатного материнства в сучасних умовах, особливостей договірних відносин у цій сфері тощо.

Problems which arise up in a theory and in practice during realization of the program of surrogate motherhood are researched with the primary purpose of finding out the concept, the essence and the value of Surrogate motherhood in modern terms, features of contractual relations in this sphere and other.

Исследованы проблемы, которые возникают в теории и на практике при реализации программы суррогатного материнства, с целью определения понятия, сущности и значения суррогатного материнства в современных условиях, особенностей договорных отношений в этой сфере и др.
Actual problems of surrogate motherhood in the legislation of Ukraine
Актуальные проблемы суррогатного материнства в законодательстве Украины
Таланов, Ю. Ю. Актуальні проблеми сурогатного материнства в законодавстві України / Ю. Ю. Таланов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 1 (56). – С. 360-368.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Сімейне право. Family law. Семейное право; сурогатне материнство; суррогатное материнство; surrogate maternity; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; договірні відносини; договорные отношения; contractual relations