Психологічні особливості професійної діяльності поліцейських на деокупованих територіях - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 берез. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 274-276, 2024)
Описано специфіку професійної діяльності поліцейських на деокупованих територіях. Наведено дані щодо військових злочинів на окупованих територіях. Показано специфіку отримання населенням деокупованих територій допомоги поліцейських.

The specifics of the professional activity of police officers in the de-occupied territories are described. Data on war crimes in the occupied territories are given. The specifics of receiving police assistance by the population of the de-occupied territories are shown.

Описана специфика профессиональной деятельности полицейских на деоккупированных территориях. Приведены данные по военным преступлениям на оккупированных территориях. Показана специфика получения населением деоккупированных территорий помощи полицейских.
Keywords: психологічні особливості; поліцейські; професійна діяльність; деокуповані території; фахова юридична допомога; воєнні злочини; зниклі безвісти; psychological features; police officers; professional activity; de-occupied territories; professional legal assistance; war crimes; missing persons; психологические особенности; полицейские; профессиональная деятельность; деоккупированные территории; профессиональная юридическая помощь; военные преступления; пропавшие без вести