Обмеження пересування особи як поліцейський захід: актуальні питання правореалізації - Іванцов, В. О.; Ivantsov, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2904-0466 (Становлення та розвиток правової держави : проблеми теорії та практики : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції. – Миколаїв : НУК, 2017. – 36-38, 2017)
На підставі аналізу положень чинного законодавства проаналізовано актуальні проблеми правореалізації обмеження пересування особи як поліцейського заходу. Як наслідок запропоновано конкретні шляхи вирішення останніх.
Іванцов В.О. Обмеження пересування особи як поліцейський захід: актуальні питання правореалізації / В.О. Іванцов // Становлення та розвиток правової держави : проблеми теорії та практики : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції. – Миколаїв : НУК, 2017. – 36-38
Keywords: поліцейські заходи; обмеження пересування особи; restriction of movement of a person; ограничения передвижения лица; police measures; полицейские меры