Система та зміст локальних нормативних актів щодо внутрішнього трудового розпорядку організації - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2957-8052 (Форум права. -2008. -№ 1. –С.296-302, 2008)
Досліджена система локальних нормативних актів щодо їх змісту та внутрішнього трудового розпорядку організації.

The system of local statutory acts concerning their contents and the internal labor schedule of the organization is investigated.

Исследована система локальных нормативных актов относительно их содержания и внутреннего трудового распорядка организации.
Лукаш, С. С. Система та зміст локальних нормативних актів щодо внутрішнього трудового розпорядку організації // Форум права. -2008. -№ 1. –С.296-302.
Лукаш С. С. "Система та зміст локальних нормативних актів щодо внутрішнього трудового розпорядку організації." Форум права 1 (2008): 296-302.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; локальні нормативні акти; внутрішній трудовий розпорядок; локальные трудовые акты; внутренний трудовой распрядок; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина