Аутсорсинг державних функцій у контексті завдань реформування державного управління: зарубіжний досвід - Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; Юлія Загуменна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми: тези доп. круглого столу (м. Харків, 27 жовт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. -Харків, 2017. - С. 79–82, 2017)
Автором досліджено та узагальнено міжнародну практику застосування аутсорсингу в органах державної влади.

The author researched and summarized the international practice of outsourcing in government agencies.
Keywords: функції держави; державне управління; аутсорсинг; органи державної влади; органи виконавчої влади; functions of the state; public administration; outsourcing; функции государства; public authorities; executive bodies; государственное управление; органы государственной власти; органы исполнительной власти