Бюджет місцевого самоврядування як фінансово-правова категорія - Фокша, Л. В.; Foksha, L. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 226 - 230, 2008)
Досліджуючи наукові статті, присвячені фінансово-правовій проблематиці, фінансово-правові нормативні акти, автор пропонує визначити бюджет місцевого самоврядування, саме з точки зору фінансового права, не відмежовуючись від досягнень цивільно-правової науки. Исследуя научные статьи, посвященные финансово-правовой проблематике, финансово-правовые нормативные акты, автор предлагает определить бюджет местного самоуправления, именно с точки зрения финансового права, не ограждаясь от достижений гражданско-правовой науки. Investigating scientific articles on financial and legal issues, financial and legal regulations, the author proposes to determine the budget of local self-government, from the point of view of financial law, not dissimilar to the achievements of civil law science.
Фокша, Л. В. Бюджет місцевого самоврядування як фінансово-правова категорія / Л. В. Фокша // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 226 - 230
Keywords: місцевий бюджет; местный бюджет; бюджет місцевого самоврядування; бюджет местного самоуправления; кошти територіальної громади; средства территориальной общины; бюджет муніципального утворення; бюджет муниципального образования; бюджетний план; бюджетный план