Використання інформаціоно-комунікаційних технологій у процесі іншомовної підготовки правоохоронців - Кальченко, Т. М.; Kalchenko, T. M.; Горбач, Н. Л.; Horbach, N. L.; Бортник, Ю. М.; Bortnyk, Y. M.; Юлія Бортнік; Тетяна Кальченко; Горбач Наталія (Сolloquium-journal. - 2022. - № 36(152). - P. 4-6, 2022)
Розглянуто переваги використання інформаційних технологій у навчальному середовищі, сучасні комп’ютерні технології. Надано оцінку використанню дистанційного навчання в навчальному процесі. Проаналізовано процес впровадження мультимедійних технологій в університетську освіту .Викладачі діляться власним досвідом роботи з такою програмою, як Power Point. Надано опис та аналіз досвіду роботи викладачів з програмою Hot Potatoes для підвищення якості самостійної роботи курсантів та студентів в позаурочний час.

The article deals with the examination of the advantages of using information technologies in the educational environment and modern computer technologies, and gives an assessment of the use of distance learning in the educational process. The process of introducing multimedia technologies into university education is analyzed. Tteachers share their own experience of working with such program as Power Point. The experience of teachers working with the Hot Potatoes program to improve the quality of independent work of cadets and students in extracurricular time is described and analyzed.

Рассмотрены преимущества использования информационных технологий в обучающей среде, современные компьютерные технологии. Дана оценка использованию дистанционного обучения в учебном процессе. Проанализирован процесс внедрения мультимедийных технологий в университетское образование. Преподаватели делятся собственным опытом работы с такой программой, как Power Point. Представлено описание и анализ опыта работы преподавателей с программой Hot Potatoes для повышения качества самостоятельной работы курсантов и студентов во внеурочное время.
Use of information and communication technologies in the process of foreign language training of law officers
Использование информационно-коммуникационных технологий в процессе иноязычной подготовки правоохранителей
Кальченко, Т. М. Використання інформаціоно-комунікаційних технологій у процесі іншомовної підготовки правоохоронців / Кальченко Т. М., Горбач Н. Л., Бортник Ю. М. // Сolloquium-journal. - 2022. - № 36(152). - P. 4-6. - DOI: 10.24412/2520-6990-2022-36159-4-6.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; мультимедійні технології; multimedia technologies; мультимедийные технологии; викладання англійської мови; teaching English; преподавание английского языка; дистанційне навчання; distance learning; дистанционное обучение; правоохоронці; law enforcement officers; правоохранители