Санкція як законодавчі межі призначення покарання за кримінальним правом України та США - Сахарук, Т. В.; Sakharuk, T. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 135-140, 2003)
Визначено межі покарання, проаналізовано практики призначення покарання за окремі види злочинів та доведено необхідність проведення комплексного аналізу системи санкцій в кримінальному законодавстві України. Крім того, аналізується досвід США з приводу визначення меж кримінального покарання. Висуваються пропозиції щодо удосконалення національного законодавства. The limits of punishment are determined, the practices of sentencing for certain types of crimes are analyzed and the necessity of conducting a comprehensive analysis of the system of sanctions in the criminal legislation of Ukraine is proved. In addition, the USA experience in defining the limits of criminal punishment is analyzed. Proposals are made to improve national legislation. Определены пределы наказания, проанализированы практики назначения наказания за отдельные виды преступлений и доказана необходимость проведения комплексного анализа системы санкций в уголовном законодательстве Украины. Кроме того, анализируется опыт США по поводу определения границ уголовного наказания. Выдвигаются предложения по совершенствованию национального законодательства.
Sanction as the legal limits of sentencing under the criminal law of Ukraine and the United States
Санкция как законодательные пределы назначения наказания по уголовному праву Украины и США
Сахарук, Т. В. Санкція як законодавчі межі призначення покарання за кримінальним правом України та США / Т. В. Сахарук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 135-140.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; США; USA; законодавство; законодательство; legislation; санкція; санкция; sanction; покарання; наказание; punishment; закордонний досвід; зарубежный опыт; foreign experience