Специфіка правого регулювання діяльності адвокатури в Україні - Нікітченко, В. В.; Nikitchenko, V. V. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 100-105, 2011)
Розглянуто особливості та специфіку правового регулювання діяльності адвокатури в Україні. Акцентовано увагу на Правилах адвокатської етики та нормах міжнародного права.

The features and peculiarities of legal regulation of the advocacy’s activity in Ukraine are reviewed. The attention is pointed to the Rules of lawyer ethics and norms of international law.

Рассмотрены особенности и специфика правового регулирования деятельности адвокатуры в Украине. Акцентировано внимание на Правилах адвокатской этики и нормах международного права.
The specific of legal regulation of the advocacy’s activity in Ukraine
Специфика правового регулирования деятельности адвокатуры в Украине
Keywords: адвокатура; advocacy; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; Правила адвокатської етики; Rules of Attorney's Ethics; Правила адвокатской этики