Взаємодія поліції та громадськості як форма превенції насильства в сім’ї - Качинська, М. О.; Kachynska, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7319-4470 (Visegrad journal on human rights. – 2017. - № 1/2. – P. 96-100, 2017)
У статті розглянуто питання взаємодії поліції та громадськості як форма превенції насильства в сім'ї. Розкрито основні завдання поліції. Автор детально проаналізував поняття «взаємодія поліції та громадськості як форма превенції насильства в сім'ї». Звернено увагу на відсутність «нульової терпимості» населення країни щодо фактів правопорушень на сімейно-побутовому ґрунті.

The article deals with the issue of community policing as a form of prevention of domestic violence. The main tasks of the police have been addressed. The author has analyzed thoroughly the definition "community policing as a form of prevention of domestic violence". Attention has been drawn to the lack of "zero" public tolerance to the facts of domestic violence.

В статье рассмотрены вопросы взаимодействия полиции и общественности как форма превенции насилия в семье. Раскрыты основные задачи полиции. Автор подробно проанализировал понятие «взаимодействие полиции и общественности как форма превенции насилия в семье». Обращено внимание на отсутствие «нулевой терпимости» населения страны по фактам правонарушений на семейно-бытовой почве.
Interaction between the police and civil society as a way to prevent domestic violence
Качинська, М. Взаємодія поліції та громадськості як форма превенції насильства в сім’ї / Марьяна Качинська // Visegrad journal on human rights. – 2017. - № 1/2. – P. 96-100.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Кримінологія. Criminology. Криминология; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; насильство в сім`ї; взаємодія; поліція; правопорушення на сімейно-побутовому ґрунті; довіра населення; громадськість; family violence; police; community policing; prevention of domestic violence; public trust; насилие в семье; полиция; общественность; взаимодействие; правонарушения на семейно-бытовой почве; доверие населения; publikatsii u zarubizhnomu vydanni