Питання щодо віднесення видворення за межі України іноземців та осіб без громадянства до заходу адміністративного припинення - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - Вип. 44. - С. 109-114, 2009)
У статті розглянуто позиції науковців щодо поняття видворення іноземців та осіб без громадянства за межі України, а також з’ясовано і обґрунтовано, що видворення за межі України слід віднести до заходу адміністративного припинення.

Organizational – legal bases of the eviction of foreigners and persons without nationality out of Ukraine are investigated. The measure of administrative termination regulating the eviction of foreigners and persons without nationality out of Ukraine is investigated.

В статье рассмотрены позиции учёных относительно понятия выдворения иностранцев и лиц без гражданства за пределы Украины, а также выяснено и обоснованно, что выдворение за переделы Украины следует относить к мерам административного пресечения.
Шатрава, С. О. Питання щодо віднесення видворення за межі України іноземців та осіб без громадянства до заходу адміністративного припинення / С. О. Шатрава // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - Вип. 44. - С. 109-114.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; выдворения иностранцев и лиц без гражданства за пределы Украины; видворення іноземців та осіб без громадянства за межі України; eviction of foreigners and persons without nationality out of Ukraine; заходи адміністративного припинення; measures of administrative suspension; меры административного пресечения; іноземці; иностранцы; foreigners