Професіоналізм міліції України: сучасний стан та нові вимоги - Поволоцький, О. В.; Povolotskyi, O. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 396-405, 2004)
Проаналізовано професіоналізм міліції України: сучасний стан та нові вимоги. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы профессионализм милиции Украины: современное состояние и новые требования. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The professionalism of the militia of Ukraine is analyzed: the current state and new requirements. Practical recommendations are given to address these issues.
Поволоцький, О. В. Професіоналізм міліції України: сучасний стан та нові вимоги / О. В. Поволоцький // Вісник Національного університету внутрішніх справ. – 2004. – Вип. 28. – С. 396-405.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; професіоналізм; профессионализм; professionalism; міліція; милиция; police