Виконання відступного частинами - Рассказова, В. В.; Rasskazova, V. V. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 287-290, 2024)
Визначено особливості надання предмета відступного, з’ясовано допустимості передання його частинами і наслідки узгодження сторонами такого порядку.

The specifics of the provision of the ceded object were determined, the admissibility of its transfer in parts and the consequences of the parties' agreement on such an order were clarified.

Определены особенности предоставления предмета отступного, выяснено допустимость передачи его частями и последствия согласования сторонами такого порядка.
Keywords: відступне; припинення цивільного зобов’язання; передання відступного частинами; subrogation; termination of civil obligation; transfer of subrogation in parts; отступное; прекращение гражданского обязательства; передача отступного частями