Правові аспекти використання електронних підручників та електронних посібників у процесі навчання у вищих навчальних закладах - Клубань, М. В.; Kluban, M. V. (Науковий вісник публічного та приватного права. - 2017. - Вип. 6, т. 1. - С. 201-206, 2017)
Розглянуто правові та організаційні питання використання електронних навчальних посібників та електронних підручників в освітньому процесі у вищих навчальних закладах. Досліджено поняття та основні вимоги, що ставляться до електронних навчальних засобів і методи їх застосування.

Legal and organizational issues of the use of electronic teaching aids and electronic textbooks in the educational process in higher educational institutions are considered. Concepts and basic requirements related to electronic educational tools and methods of their application were studied.

Рассмотрены правовые и организационные вопросы использования электронных учебных пособий и электронных учебников в учебном процессе в высших учебных заведениях. Исследованы понятия и основные требования, предъявляемые к электронным учебным средствам и методы их применения.
Keywords: вищий навчальний заклад; institution of higher education; высшее учебное заведение; сучасні методи навчання; modern teaching methods; современные методы обучения; електронний посібник; electronic guide; электронное пособие; електронний підручник; electronic textbook; электронный учебник; електронна освіта; electronic education; электронное образование; правові аспекти; legal aspects; правовые аспекты