Особливості розслідування вбивств з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості - Пазинич, Т. А.; Pazynych, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160 (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2016. - № 5. - С. 124-129, 2016)
Представлена робота присвячена аналізу проблем, що виникають при виявленні та розслідуванні вбивств вчинених на ґрунті расизму та ксенофобії. Запропоновані рекомендації щодо розслідування таких злочинів. Рекомендації викладаються у вигляді алгоритму початкових і подальших слідчих (розшукових) дій та організаційних заходів.

This work is devoted to analysis of the problems that arise in the detection and investigation of murders committed on the basis of racism and xenophobia. Recommendations concerning the investigation of such crimes. The recommendations set out in the form of an algorithm of the initial and subsequent investigative actions and organizational measures.

Данная работа посвящена анализу проблем, которые возникают при выявлении и расследовании убийств совершенных на почве расизма и ксенофобии. Предложены рекомендации относительно расследования таких преступлений. Рекомендации изложены в виде алгоритма начальних и последующих следственных (розыскных) действий и организационных мероприятий. Ключевые слова: ксенофобия в Украине, убийства на почве расизма, убийства по мотивам нетерпимого отношения, проблемы расследования, особенности расследования.
Пазинич Т. А. Особливості розслідування вбивств з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості / Т. А. Пазинич // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2016. - № 5. - С. 124-129.
Keywords: ксенофобія в Україні; вбивства на ґрунті расизму; вбивства з мотивів нетерпимості; розслідування злочинів; ксенофобия в Украине; убийства на почве расизма; xenophobia in Ukraine; murders motivated by racism; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина