Місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування як суб`єкти протидії злочинності в регіоні - Веприцький, Р. С.; Veprytskyi, R. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1843-3598 (Право.ua. - 2015. - № 2. - С. 17-22, 2015)
У статті розглядається поняття регіону, аналізуються функції місцевих державних адміністрацій і органів місцевого самоврядування як суб`єктів протидії злочинності в регіоні.

The article deals with the concept of the region, analyzes the functions of local state administrations and local self-government bodies as subjects of crime counteraction in the region.

В статье рассматривается понятие региона, анализируются функции местных государственных администраций и органов местного самоуправления как субъектов противодействия преступности в регионе.
Веприцький, Р. С. Місцеві державні адміністрації та органи місцевого самоврядування як суб`єкти протидії злочинності в регіоні / Веприцький Роман Сергійович // Право.ua. - 2015. - № 2. - С. 17-22.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи місцевого самоврядування; органы местного самоуправления; municipal bodies; місцеві державні адміністрації; local state administrations; местные государственные администрации; протидія злочинності; противодействие преступности; combating crime; регіони; regions; регионы