Professional mobility of the future policeman: the importance of learning foreign languages - Honcharuk, O. M.; Гончарук, О. М.; Олег Гончарук (Мовна підготовка поліцейських: традиції, перспективи та зарубіжний досвід: матеріали Міжнар. круглого столу з нагоди 100-річчя Одес. держ. ун-ту внутр. справ (м. Одеса, 04 серп. 2022 р.). - Одеса, 2022. - С. 26-30, 2022)
Розглянуто необхідність розвитку професійної мобільності у випускників закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання. Доведено важливість вивчення майбутніми поліцейськими іноземних мов.

The necessity of developing professional mobility among graduates of a higher education institution with specific study conditions is considered. The importance of future police officers learning foreign languages has been proven.

Рассмотрена необходимость развития профессиональной мобильности у выпускников высшего образования со специфическими условиями обучения. Доказана важность изучения будущими полицейскими иностранных языков.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; поліцейський; професійна мобільність; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning; police officers; professional mobility; профессиональная мобильность; вивчення іноземних мов