Деякі проблеми розкриття крадіжок приватного майна на пасажирському залізничному транспорті - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Олександр Юхно (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 24-32., 2005)
Розглянуто проблеми розкриття крадіжок приватного майна на пасажирському залізничному транспорті.

The problems of disclosure of thefts of private property on passenger rail transport are considered.

Рассмотрены проблемы раскрытия краж личного имущества на пассажирском железнодорожном транспорте.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розкриття крадіжок; disclosure of thefts; раскрытие краж; приватне майно; личное имущество; private property; пасажирський залізничний транспорт; passenger rail transport; пассажирский железнодорожный транспорт; крадіжки приватного майна; кражи личного имущества; theft of private property; транспортна міліція; транспортная милиция; traffic police