Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Національна академія правових наук України (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2025)
У збірнику тез доповідей розглянуто актуальні питання сучасної науки у галузях права, інформаційних технологій, розвитку економіки, юридичної психології, євроінтеграційних процесів, національно-патріотичного виховання молоді в умовах воєнного стану. Видання призначене для науковців, викладачів та здобувачів вищої освіти.

The collection of abstracts of reports considers current issues of modern science in the fields of law, information technologies, economic development, legal psychology, European integration processes, and national-patriotic education of youth under martial law. The publication is intended for scientists, teachers, and higher education students.
Keywords: Україна; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Харківський національний університет внутрішніх справ; Національна поліція України; умови воєнного стану; корупція; адміністративне право; публічне адміністрування; фінансове право; держава і право; спадкове право; трудове право; кримінальне провадження; воєнні злочини; юридична психологія; правоохоронна діяльність; Ukraine; National Police of Ukraine; martial law conditions; law enforcement activities