Криміналістична характеристика розбійних нападів, учинених організованою групою - Корж, В. П.; Korzh, V. P.; Валентина Корж (Теоретико-прикладні проблеми кримінального процесу та криміналістики в умовах воєнного стану : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 24 листоп. 2023 р.). – Кам’янець-Подільський : ХНУВС, 2023. – С. 186-190, 2023)
Узагальнено, що криміналістичні знання слідчим елементів криміналістичної характеристики розбоїв, вчинених організованою групою, сприяють під час огляду місця події оперативно побудувати картину події розбійного нападу, встановити спосіб злочину, його механізм, кількість учасників, висунути версії, визначити методи, прийоми і засоби розслідування.

It is summarized that forensic knowledge of the investigator elements of forensic the characteristics of robberies committed by an organized group help, during the inspection of the scene, to quickly build a picture of the robbery attack, establish the method of the crime, its mechanism, the number of participants, put forward versions, determine the methods, techniques and means of investigation.

Обобщено, что криминалистические знания следователем элементов криминалистической характеристики разбоев, совершенных организованной группой, способствуют при осмотре места происшествия оперативно построить картину происшествия разбойного нападения, установить способ преступления, его механизм, количество участников, выдвинуть версии, определить методы, приемы и средства расследования.
Keywords: криміналістична характеристика; forensic characteristics; криминалистическая характеристика; розбійні напади; robbery attacks; разбойные нападения; організована група; organized group; организованная группа