Формування гендерної рівності в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; Зінченко, Д. А.; Zinchenko, D. A.; Сергій Шатрава (Гендерна політика в умовах воєнного стану: правовий вимір : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2023 р.). – Одеса : Юридика, 2023. – С. 211-215, 2023)
Розкрито особливості формування гендерної рівності в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

The peculiarities of the formation of gender equality in institutions of higher education with specific conditions of study are disclosed.

Раскрыты особенности формирования гендерного равенства в учреждениях высшего образования со специфическими условиями обучения.
Keywords: Україна; ґендер; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; higher education institution with specific conditions of learning; Украина; Ukraine; gender; гендер