Використання інформаційних технологій і технічних засобів у протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми - Гайдамака, М. С.; Haidamaka, M. S.; Онищенко, Ю. М.; Onyshchenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7755-3071 (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 36-38, 2021)
Розглянуто питання застосування інформаційних технологій в діяльності правоохоронної системи України. Розвинення інформаційних технологій сприяє, як на розвиток кіберзлочинності та торгівлі людьми, так і на боротьбу з цими злочинами.

The question of the application of information technologies in the activity of the law enforcement system of Ukraine is considered. The development of information technologies contributes both to the development of cybercrime and human trafficking, and to the fight against these crimes.

Рассмотрены вопросы применения информационных технологий в деятельности правоохранительной системы Украины. Развитие информационных технологий способствует как развитию киберпреступности и торговли людьми, так и борьбе с этими преступлениями.
Гайдамака, М. С. Використання інформаційних технологій і технічних засобів у протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми / Гайдамака Михайло Сергійович, Онищенко Юрій Миколайович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 36-38.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; протидія кіберзлочинності; combating cybercrime; противодействие киберпреступности; торгівля людьми; human trafficking; торговля людьми; Кримінологія. Criminology. Криминология; правоохоронна система; law enforcement system; правоохранительная система; технічні засоби; technical means; технические средства