Дослідження поняття "професійна компетентність" поліцейських різних підрозділів - Романенко, Є. С.; Romanenko, Ye. S. (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 287 - 291., 2020)
Проведено аналіз поняття професійна компетентність працівників поліції. Показано важливість формування професійно-психологічної компетентності поліцейських різних підрозділів, яку пов’язують з професіоналізмом, успішністю реалізації життєвих, соціальних і професійних функцій. Проведен анализ понятия профессиональная компетентность сотрудников полиции. Показана важность формирования профессионально-психологической компетентности полицейских разных подразделений, которую связывают с профессионализмом, успешностью реализации жизненных, социальных и профессиональных функций. The analysis of the concept of professional competence of police officers was carried out. The importance of the formation of professional and psychological competence of police officers of different units, which is associated with professionalism, is shown. success in the implementation of life, social and professional functions.
Романенко Є. С. Дослідження поняття "професійна компетентність" поліцейських різних підрозділів / Є. С. Романенко // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 287 - 291.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; компетентність; професія; поліцейський; компетентность; профессия; полицейский; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; competence; profession; policeman