Характеристика логістичного сервісу - Черніхова, О. С.; Chernikhova, O. S.; Бегма, Д. К.; Behma, D. K. (Analysis of the problems of science and modern education: The IX International Scientific and Practical Conference (Prague, Czech Republic, March 06 – 08, 2023). - Prague, 2023. - P. 94-96, 2023)
Підкреслено, що якісний, своєчасний та повний логістичний сервіс є визначальним фактором ефективної взаємодії виробничого та клієнтського комплексу, що забезпечує розвиток ринок логістичних послуг та конкурентоспроможність підприємств. Управління логістичним обслуговуванням повинно мати першочергове значення, адже цим забезпечується взаємозв`язок між виробничо-технологічним та споживчими елементами логістичної системи.

It is emphasized that high-quality, timely and complete logistics service is a determining factor of effective interaction of the production and client complex, which ensures the development of the logistics services market and the competitiveness of enterprises. Management of logistics services should be of primary importance, because this ensures the relationship between the production-technological and consumer elements of the logistics system.

Подчеркнуто, что качественный, своевременный и полный логистический сервис является определяющим фактором эффективного взаимодействия производственного и клиентского комплекса, что обеспечивает развитие логистических услуг и конкурентоспособность предприятий. Управление логистическим обслуживанием должно иметь первостепенное значение, ведь обеспечивается взаимосвязь между производственно-технологическим и потребительскими элементами логистической системы.
Keywords: логістичний сервіс; logistics service; логистический сервис; логістичні послуги; logistic services; логистические услуги; система логістичного обслуговування; logistics service system; система логистического обслуживания