Міжнародне співробітництво у боротьбі з торгівлею людьми - Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Вісник Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна: № 1077: Серія: Право. - 2013. - Вип. 15. - С. 148-152, 2013)
У науковій статті висвітлюються теоретичні і практичні питання співробітництва держав у боротьбі з торгівлею людьми на міжнародному і національному рівні, надаються пропозиції щодо можливого покращення співпраці у цій сфері.

In the scientific article the theoretical and practical questions of collaboration of the states are illuminated in a fight against trading in people at international and national level, suggestions of relatively possible improvement of collaboration are given in this sphere.

В научной статье освещаются теоретические и практические вопросы сотрудничества государств в борьбе с торговлей людьми на международном и национальном уровне, даются предложения относительно возможного улучшения сотрудничества в этой сфере.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; торгівля людьми; боротьба з торгівлею людьми; міжнародне співробітництво; trading in people; international cooperation; human trafficking; противодействие торговле людьми; торговля людьми; международное сотрудничество; протидія торгівлі людьми