Сутність інформаційного забезпечення адміністративного судочинства України - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Сер.: Право. – 2016. – Вип. 39, т. 2. – С. 22-25, 2016)
У статті досліджується сутність категорії інформаційне забезпечення адміністративного судочинства України. Проведено аналіз складових досліджуваної категорії. Проаналізовано підходи вчених-правознавців щодо визначення сутності категорії “інформаційне забезпечення”. Враховуючи проведений аналіз позицій науковців і законодавчих приписiв, вироблене авторське бачення сутності інформаційного забезпечення адміністративного судочинства України.

In the article the essence of the category of information support of Administrative Procedure of Ukraine is defined and its components are analysed. The legal scholars approaches to determine the nature of such category as "information security" are analyzed. Considering the positions of scientists and the laws the author produced his vision to determine the essence of information support of Administrative Procedure of Ukraine.

В статье исследуется сущность категории информационное обеспечение административного судопроизводства Украины. Проведен анализ составляющих исследуемой категории. Проанализированы подходы ученых-правоведов по определению сущности категории “информационное обеспечение”. Учитывая проведенный анализ позиций ученых и законодательных предписаний, предоставлено авторское видение сущности информационного обеспечения административного судопроизводства Украины.
The essence of information support of administrative procedure of Ukraine
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративний процес; адміністративне судочинство; інформація; інформаційне забезпечення; автоматизовані системи; административный процесс; административное судопроизводство; информация; информационное обеспечение; автоматизированные системы; administrative process; administrative proceedings; information; information support; automated systems