Проблеми присутності експерта під час проведення процесуальних дій - Безсонна, Т. Ф.; Чугай, В. К. (Теорія та практика судової експертизи та криміналістики : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (Київ, 27 лютого 2018), 2018)
Розглянуто проблеми присутності експерта під час проведення процесуальних дій
Безсонна Т. Ф., Чугай В.К. Проблеми присутності експерта під час проведення процесуальних дій // Теорія та практика судової експертизи та криміналістики : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції (Київ, 27 лютого 2018). С. 36-38.
Keywords: проведення процесуальних дій