Емпіричне дослідження особливостей самоставлення поліцейських - Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Дніпровський науковий часопис публічного управління, психології, права. - 2022. - № 1. - С. 87-92, 2022)
Представлено дослідження феномену «самоставлення» у практиці поліціювання, розкрито сутнісний зміст означеного феномену та доведено необхідність його якісного вивчення на професійній групі поліцейських. Визначено особливості самоставлення поліціантів з різними рівнями особистісної здійсненності та професійного самоздійснення.

The study of the phenomenon of "self-imposed" in the practice of policing is presented, the essential meaning of the phenomenon is revealed, and the necessity of its qualitative study by a professional group of police officers is proven. The peculiarities of self-attribution of police officers with different levels of personal realization and professional self-realization are determined.

Представлены исследования феномена «самоотношение» в практике полицейского, раскрыто сущностное содержание указанного феномена и доказана необходимость его качественного изучения в профессиональной группе полицейских. Определены особенности самоотношения полицейских с разными уровнями личной осуществимости и профессионального самоосуществления.
Empirical study of police officers’ self-attitude features
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; поліція; police; полиция; поліцейські; police officers; полицейские; особистісна здійсненність; personal feasibility; личностная осуществимость; практика поліціювання; policing practice; професійне самоздійснення; professional self-realization; профессиональное самоосуществление; самоставлення; self-attachment; самоотношение