Влияние нестабильности рабочего зазора вихретокового прибора на его метрологические характеристики - Светличный, В. А.; Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350; ResearcherID: J-6856-2016; Ежак, Р. А.; Ищенко, В. Е. (Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 2-ї Міжнарод. наук.-техн. конф. (м. Харків, 6-7 груд. 2018 р.). – Харків : ФОП Панов А.М., 2018. – С. 143-144, 2018)
Расмотрено влияние нестабильности рабочего зазора вихретового преобразователя как основного фактора влияющего на погрешность измерения.

The problems of hardware design of eddy-current transducers for devices determining the quality parameters of flat, thin coatings or films are considered. The features of creating such devices are shown.

Розглянуто вплив нестабільності робочого зазору вихрострумового перетворювача як основного фактора що впливає на похибку вимірювання.
Вплив нестабільності робочого зазору вихрострумового приладу на його метрологічні характеристики
The influence of the instability of the working gap of an eddy current instrument on its metrological characteristics
Светличный В. А. Влияние нестабильности рабочего зазора вихретокового прибора на его метрологические характеристики / В. А. Светличный, Р. А. Ежак, В. Е. Ищенко //Актуальні проблеми автоматики та приладобудування : матеріали 2-ї Міжнарод. наук.-техн. конф. (м. Харків, 6-7 груд. 2018 р.) / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". – Харків : ФОП Панов А.М., 2018. – С. 143-144.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нестабільність робочого зазору; метрологічні характеристики; вихрострумовий перетворювач; імпеданс; узагальнений параметр; нестабильность рабочего зазора; метрологические характеристики; вихретоковый преобразователь; импеданс; обобщенный параметр; instability of the working gap; metrological characteristics; eddy current transducer; impedance; generalized parameter