Система формування інвестиційного проекту торгівельної компанії з розвитку товарного ринку та інфраструктури - https://orcid.org/0000-0002-5816-4185 (Актуальні проблеми економічної безпеки держави, регіону, підприємства: тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції (26 травня 2017 р.) / упоряд. Л. М. Томаневич. – Львів: ЛьвДУВС, 2017. – с. 203-207., 2017)
Досліджено складові формування інвестиційного проекту торгівельної компанії з розвитку товарного ринку та її інфраструктури. Визначено методичний інструментарій оцінки елементів діяльності суб’єктів сфери обігу товарів. Investigated the components of forming an investment project of a trading company for the development of the commodity market and its infrastructure. The methodical tool for evaluating the elements of activity of the subjects of the sphere of goods circulation is determined. Исследовано составляющие формирования инвестиционного проекта торговой компании по развитию товарного рынка и его инфраструктуры. Определены методический инструментарий оценки элементов деятельности субъектов сферы обращения товаров.
The system of formation of an investment project of a trading company for the development of the commodity market and infrastructure
Ткаченко С. О.Система формування інвестиційного проекту торгівельної компанії з розвитку товарного ринку та інфраструктури / С.О.Ткаченко // Актуальні проблеми економічної безпеки держави, регіону, підприємства: тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції (26 травня 2017 р.) / упоряд. Л. М. Томаневич. – Львів: ЛьвДУВС, 2017. – с. 203-207.
Keywords: сфера обігу; scope of circulation; сфера обращения; інвестування; investment; инвестирование; товарний ринок; commodity market; товарный рынок