Актуальні питання відповідальності у сфері фінансування сектору безпеки і оборони України в умовах російської збройної агресії проти України - Матюшенко, О. С.; Matiushenko, O. S. (Актуальні проблеми адміністративно-деліктного права України : матеріали круглого столу (м. Вінниця, 30 жовт. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 136-137, 2024)
Надано аналіз стану фінансування сектору безпеки і оборони України в умовах російської збройної агресії проти України в період з 24 лютого 2022 року до середини лютого 2024 року.

An analysis of the state of financing of the security and defense sector of Ukraine in the context of Russian armed aggression against Ukraine from February 24, 2022 to mid-February 2024 is provided.

Представлен анализ состояния финансирования сектора безопасности и обороны Украины в условиях российской вооруженной агрессии против Украины в период с 24 февраля 2022 года до середины февраля 2024 года.
Keywords: сектор безпеки і оборони України; збройна агресія проти України; фінансування; Ukraine's security and defense sector; armed aggression against Ukraine; financing; сектор безопасности и обороны Украины; вооруженная агрессия против Украины; финансирование