Конституційні засади вільного використання об’єктів авторського права - Заєць, О. В.; Zaiets, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 343 - 348, 2007)
Проаналізовано конституційні засади вільного використання об’єктів авторського права. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Проанализированы конституционные основы свободного использования объектов авторского права. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. Constitutional principles for the free use of copyright are analyzed. Practical recommendations are given to address these issues.
Заєць, О. В. Конституційні засади вільного використання об’єктів авторського права / О. В. Заєць // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 343-348.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Авторське право. Copyright. Авторское право; захист авторського права; защита авторского права; copyright protection; об'єкти авторського права; copyright objects; объекты авторского права; конституційні засади; конституционные основы; constitutional basis