Формування національної системи оцінки безпеки країни від корупції - Машлякевич, Д. С.; Mashliakevych, D. S. (Європейські перспективи. – 2015. – № 4. – С. 82-88, 2015)
Виявлені недоліки існуючої методики оцінки стану корупції в окремій країні з урахуванням національного та зарубіжного досвіду. Розроблено рекомендації щодо формування національної системи оцінки безпеки країни від корупції.

The shortcomings of the existing methods of assessing the state of corruption in a particular country, taking into account national and foreign experience. Recommendations for formation are developed national system for assessing the country's security against corruption.

Выявлены недостатки существующей методики оценки состояния коррупции в отдельной стране с учетом национального и зарубежного опыта. Разработаны рекомендации по формированию национальной системы оценки безопасности страны от коррупции.
Машлякевич, Д. С. Формування національної системи оцінки безпеки країни від корупції / Д. С. Машлякевич // Європейські перспективи. – 2015. – № 4. – С. 82-88.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; система оцінки; система оценки; evaluation system; антикорупційна стратегія; антикоррупционная стратегия; anti-corruption strategy; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; безпека держави; безопасность государства; state security