Класифікація кримінальної відповідальності за порушення земельного законодавства - Скриннік, В. О.; Skrynnik, V. O.; Шуміло, О. М.; Shumilo, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0506-4631 (Кримінально-правові та кримінологічні аспекти протидії злочинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одесса, 27 листоп. 2020 р.). – Одесса: ОДУВС, 2020. – С. 80-82, 2020)
Запропоновано класифікацію кримінальної відповідальності за порушення земельного законодавства, що дасть змогу ширше зрозуміти об’єкт кримінально-правової охорони та усвідомити юридичний обов’язок особи відповідати за свою суспільно негативну поведінку і взяти на себе негативні правові наслідки через застосування заходів кримінального примусу.

The classification of criminal liability for violation of land legislation is offered.

Предложена классификация уголовной ответственности за нарушение земельного законодательства, что позволит шире понять объект уголовно-правовой охраны и осознать юридическую обязанность лица отвечать за свою общественно негативное поведение и взять на себя негативные правовые последствия из-за применения мер уголовного принуждения.
Скриннік, В. О. Класифікація кримінальної відповідальності за порушення земельного законодавства / Скриннік В. О., Шуміло О. М. // Кримінально-правові та кримінологічні аспекти протидії злочинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Одесса, 27 листоп. 2020 р.) / МВС України, Одес. держ. ун-т внутр. справ. – Одесса: ОДУВС, 2020. – С. 80-82.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальна відповідальність; класифікація; порушення земельного законодавства; земельне законодавство; уголовная ответственность; классификация; нарушение земельного законодательства; земельное законодательство; criminal liability; classification; violation of land legislation; land legislation