Профілактична діяльність слідчого у справах про хабарництво, вчинене в правоохоронній сфері - Приходько, О. В.; Prykhodko, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 1. – С. 180-187, 2010)
Наведено типові причини та умови хабарництва, вчиненого в правоохоронній сфері, розглянуто основні положення профілактичної діяльності слідчого у справах про зазначені злочини. The typical causes and the circumstances of bribery, committed in a lawenforcement sphere are indicated; the basic positions of the investigator’s preventive activity in the mentioned criminal cases are examined. Указаны типичные причины и условия взяточничества, совершаемого в правоохранительной сфере, рассмотрены основные положения профилактической деятельности следователя по делам об указанных преступлениях.
Preventive activity of the investigator in cases of bribery committed in the law enforcement sphere
Профилактическая деятельность следователя по делам о взяточничестве, совершенное в правоохранительной сфере
Приходько, О. В. Профілактична діяльність слідчого у справах про хабарництво, вчинене в правоохоронній сфері / О. В. Приходько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 1. – С. 180-187.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; хабарництво; взяточничество; bribery; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity; профілактична діяльність слідчого; профилактическая деятельность следователя; investigator’s preventive activity