Електронний трудовий договір: зарубіжний досвід та перспективи запровадження в Україні - Лукаш, С. С.; Lykash, S. S. (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 113-115, 2020)
Висвітлюються сучасний досвід європейських країн, зокрема Данії, Німеччини та Великобританії щодо використання на практиці електронного документообігу у різних сферах трудової діяльності працівників. Перелічуються необхідні заходи для запровадження електронних трудових договорів в Україні.

The current experience of European countries, in particular Denmark, Germany and the United Kingdom on the use of electronic document management in practice in various areas of employment is highlighted. The necessary measures for the introduction of electronic employment contracts in Ukraine are listed.

Освещаются современный опыт европейских стран, в частности, Дании, Германии и Великобритании по использованию на практике электронного документооборота в различных сферах трудовой деятельности работников. Перечисляются необходимые меры по внедрению электронных трудовых договоров в Украине.
Лукаш, С. С. Електронний трудовий договір: зарубіжний досвід та перспективи запровадження в Україні / Сергій Станіславович Лукаш // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 113-115
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; трудовий договір; укладання трудових договорів в електронній формі; досвід європейських країн; employment contract; conclusion of employment contracts in electronic form; experience of European countries; трудовой договор; заключение трудовых договоров в электронной форме; опыт европейских стран