Гендерні аспекти девіантної поведінки в підлітковому віці - Чекуров, П. О.; Chekurov, P. O. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 205-208, 2020)
Проаналізовано поняття «девіантна поведінка», досліджено гендерні особливості девіантної поведінки в підлітковому віці. The concept of "deviant behavior" is analyzed, the gender features of deviant behavior in adolescence are studied. Проанализировано понятие «девиантное поведение», исследованы гендерные особенности девиантного поведения в подростковом возрасте.
Чекуров, П. О. Гендерні аспекти девіантної поведінки в підлітковому віці / Чекуров Павло Олександрович // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 205-208.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; гендерні особливості; гендерные особенности; gender features; підлітки; подростки; teenagers; девіантна поведінка; девиантное поведение; deviant behavior