Гармонізація державної служби України з міжнародними стандартами та нормами ЄС - Гончарук, В. В.; Honcharuk, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8157-0130 (Проблеми розвитку соціально-трудових прав та профспілкового руху в Україні : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав.2020 р.). – Xарків: ХНУВС, 2020. – С. 164-167., 2020)
Зазначено, що гармонізація державної служби з міжнародними стандартами та нормами ЄС передбачає також і впровадження стандартів демократичного, або доброго врядування; стандартів електронного врядування, стандартів управління якістю, стандартів управління людськими ресурсами, стандартів доброчесності, стандартів створення єдиного європейського освітнього простору та стандартів безперервної освіти дорослих. Отмечено, что гармонизация государственной службы с международными стандартами и нормами ЕС предусматривает также внедрение стандартов демократического, или хорошего управления; стандарты электронного управления, стандарты управления качеством, стандарты управления человеческими ресурсами, стандарты добродетели, стандарты создания единого европейского образовательного пространства и стандарты непрерывного образования взрослых. It is noted that the harmonization of the civil service with international standards and EU norms also provides for the introduction of democratic or good governance standards; e-governance standards, quality management standards, human resource management standards, virtue standards, standards for the creation of a single European educational space and standards for adult continuing education.
Гончарук В. В. Гармонізація державної служби України з міжнародними стандартами та нормами ЄС / В. В. Гончарук / Проблеми розвитку соціально-трудових прав та профспілкового руху в Україні : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 трав. 2020 р.) / за заг. ред. К. Ю. Мельника; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Xарків: ХНУВС, 2020. – С. 164-167.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Європейський вибір; Европейский выбор; European choice; гармонізація державної служби; гармонизация государственной службы; harmonization of civil service; євроінтеграція; евроинтеграция; European integration; управлінська практика; управленческая практика; managerial practice; європейські стандарти публічного управління; европейские стандарты публичного управления; European standards of public administration