Інвестиційний менеджмент у контексті європейської інтеграції України - Сушкова, А. С.; Sushkova, A. S.; П’янов, C. В.; Pianov, C. V.; Анна Сушкова (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 16 трав. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 526-529, 2024)
Досліджено особливості реформування інвестиційної політики України у контексті європейської інтеграції. В умовах воєнного стану та швидкості змін економічних процесів як в Україні так і в світі, дослідження даної теми є актуальним. Саме зараз стабілізація економіки України, шляхом удосконалення інвестиційного менеджменту на рівні держави та створення Урядом сприятливих умов як для зарубіжних, так і внутрішніх інвесторів є важливим елементом виходу з кризового положення країни та посилення позицій щодо європейської інтеграції України.

Peculiarities of investment policy reform of Ukraine in the context of European integration are studied. In terms martial law and the speed of changes in economic processes both in Ukraine and in the world, the study of this topic is relevant. Right now, the stabilization of the economy of Ukraine, by improving investment management at the state level and the Government's creation of favorable conditions for both foreign and domestic investors is an important element of getting out of the country's crisis situation and strengthening Ukraine's position on European integration.

Исследованы особенности реформирования инвестиционной политики в контексте европейской интеграции. В условиях военного положения и скорости изменений экономических процессов как в Украине так и в мире, исследование данной темы актуально. Именно сейчас стабилизация экономики Украины путем усовершенствования инвестиционного менеджмента на уровне государства и создание правительством благоприятных условий как для зарубежных, так и для внутренних инвесторов является важным элементом выхода из кризисного положения страны и усиления позиций по европейской интеграции Украины.
Keywords: інвестиції; інвестиційний менеджмент; глобалізація; європейська інтеграція; investments; investment management; globalization; European integration; инвестиции; инвестиционный менеджмент; глобализация; европейская интеграция