Спеціально-кримінологічне запобігання злочинам проти державного суверенітету та територіальної цілісності України - Носач, А. В.; Nosach, A. V. (Держава та регіони. Серія: Право. – 2019. – № 2 (64). – С. 107-112, 2019)
У статті визначено основні завдання запобігання злочинам проти державного суверенітету і територіальної цілісності: виявлення, усунення та нейтралізація причин і умов негативних явищ, які виникли чи можуть виникнути й детермінувати терористичну діяльність або її окремі прояви.

In article the main objectives of prevention of crimes against the state sovereignty and territorial integrity are defined: identification, elimination and neutralization of the reasons and conditions of the negative phenomena which arose or can arise and determine terrorist activity or its separate manifestations.

В статье определены основные задачи предупреждения преступлений против государственного суверенитета и территориальной целостности: выявление, устранение и нейтрализация причин и условий негативных явлений, которые возникли или могут возникнуть и детерминировать террористическую деятельность или ее отдельные проявления.
Special criminological prevention of crimes against the state sovereignty and territorial integrity of Ukraine
Специально-криминологическое предупреждение преступлений против государственного суверенитета и территориальной целостности Украины
Носач, А. В. Спеціально-кримінологічне запобігання злочинам проти державного суверенітету та територіальної цілісності України / А. В. Носач // Держава та регіони. Серія: Право. – 2019. – № 2 (64). – С. 107-112. - DOI: https://doi.org/10.32840/1813-338X-2019-2-19.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; екстремізм; экстремизм; extremism; протидія злочинності; противодействие преступности; crime prevention; спеціально-кримінологічне запобігання; специально-криминологическое предупреждение; special criminological prevention; територіальна цілісність; территориальная целостность; territorial integrity; державний суверенітет; государственный суверенитет; state sovereignty