Актуальні проблеми сучасної психології та педагогіки в діяльності вищих навчальних закладів МВС України - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків : ХНУВС, 2015. – 232 с., 2015)
У збірнику 90 авторів з різних регіонів України розглянули актуальні питання психолого-педагогічної підготовки курсантів ВНЗ МВС, практичних працівників ОВС, особливу увагу приділили психологічній роботі з попередження злочинності. Дано низку пропозицій щодо вдосконалення психологічної роботи в органах внутрішніх справ.

Current issues of psychological and pedagogical training of cadets of higher educational establishment of Ministry of Internal Affairs, practical police officers are observed in the collection of articles, special attention is paid to the psychological work of crime prevention.

В сборнике рассмотрены актуальные вопросы психолого-педагогической подготовки курсантов вузов МВД, практических работников ОВД, особое внимание уделено психологической работе по предупреждению преступности.
матеріали наук.-практ. конф.
Актуальні проблеми сучасної психології та педагогіки в діяльності вищих навчальних закладів МВС України : матеріали наук.-практ. конф. (м. Харків, 16 квіт. 2015 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2015. – 232 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; ВНЗ МВС України; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность